Werkzaamheden

Wat gaan we doen

Stichting Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer wil uw woning verbeteren door energiebesparende maatregelen toe te passen en esthetische werkzaamheden uitvoeren aan beide woontorens. De complete verbouwing betreft de volgende werkzaamheden:

Klik om snel naar de informatie te gaan

In- en aan uw woning
Entrée en algemene ruimte

In en aan uw woning

Geachte bewoner,

Hierbij willen wij u informeren over de aanstaande werkzaamheden die wij gaan verrichten in en aan uw woning.

Via onderstaande link hebben wij deze werkzaamheden omschreven en hier een foto aan toegevoegd ter verduidelijking:

Werkzaamheden in en aan uw woning

Heeft u vragen met betrekking tot deze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan via de mail woonconsulente@verhoeven-vv.nl of via telefoonnummer
085-0781330, optie 2.

Entrée en algemene ruimte

Vernieuwde uitstraling van de entrée vanaf januari 2021
De brievenbussen worden verplaatst naar de zijkant van de entrée aan de buitenzijde, hierbij is het nodig om de pui naar achter te plaatsen. Ook zal de trap voor de entrée verplaatst worden en wordt de helling verlengd. De gevel wordt gestuct en krijgt een donkergrijze kleur. Naast de entrée worden kunststofpanelen met houtlook geplaatst. De entrée hal krijgt een nieuwe frisse look door het plaatsen van houtlook panelen en worden er akoestische maatregelen genomen. Tevens wordt alles geschilderd. 

Aanbrengen energiezuinige (LED-) verlichting vanaf januari 2021
Een verlichtingsplan wordt nog uitgewerkt, hierbij wordt veel aandacht besteed aan een goede lichtopbrengst en wordt er energiezuinige ledverlichting toegepast.

Aanbrengen van dakisolatie en nieuwe dakbedekking vanaf januari 2021
Het dak van de woontorens is gedateerd en voldoet niet aan de toekomstige eisen. Om ervoor te zorgen dat u in de komende jaren in een comfortabele en energiezuinig woongebouw woont, gaan wij het dak vernieuwen. De oude dakbedekking wordt in zijn geheel verwijderd en voorzien van nieuwe dakbedekking inclusief isolatie.

Isoleren aan de onderzijde van de 2e verdiepingsvloer t.b.v. bovengelegen appartementen vanaf januari 2021

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak vanaf januari 2021
Om verdere verduurzaming te realiseren is er ook gekozen om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Dit zal leiden tot een lager elektriciteitsverbruik van de algemene elektrische installatie. 

Het bij plaatsen van een warmtepomp in de centrale technische ruimte vanaf januari 2021
De opwekking van cv-warmte wordt op dit moment gerealiseerd door hoog rendement cv-ketels. Dit systeem wordt uitgebreid met een warmtepomp. Hierdoor zal de cv-voorziening worden geoptimaliseerd waardoor ook op gas wordt bespaard. 

Vervangen deuren kozijnen t.b.v. container ruimtes op begane grond vanaf april 2021
De huidige pui bij de containerruimte wordt in zijn geheel vervangen. Het vormt daarmee één geheel met de nieuwe uitstraling van de woontoren.

Reinigen van de gevel en herstel voegwerk/beton werk vanaf april 2021
Er wordt nog onderzoek gedaan naar de status van het voegwerk en waar nodig zal herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gevels worden gereinigd waardoor de woontorens weer een frisse uitstraling krijgen. 

Leefbaarheid tijdens de werkzaamheden

Tijdens de uitvoering kunt u in uw woning blijven wonen. Onze vakmensen gaan netjes te werk en doen er alles aan om de overlast te beperken. Toch is helaas niet alle overlast te voorkomen. De maatregelen die wij treffen om de overlast te beperken beschrijven wij op onderstaande pagina.