Planning renovatiewerkzaamheden

Geachte bewoner,

Aankomende week 16 worden maandag de sloten afgemonteerd met tijdelijke cilinders waar een ieder een sleutel van ontvangt tot de definitieve cilinders 27 april zijn geplaatst, dan kan een ieder weer de huidige sleutel gebruiken.

De binnenzijde worden geschilderd. Druk knoppen worden gemonteerd en elektrische drangers. De elektra is hiervoor aangelegd.

Vanaf nu en begin volgende week worden kleine opleverpunten opgelost zonder veel overlast. Het herstel van muurtjes, schade. Het aanbrengen van verlichting, sensoren en isolatie. 

 

 

Planning week 13 t/m 17 Diverse afrondingswerkzaamheden:

Wij zijn momenteel drukdoende de laatste puntjes op de ï te zetten. Er is veel werk verzet en wij zijn u enorm dankbaar voor uw medewerking. De komende weken gaan wij de laatste handleggen aan de containerpuien en de puien naar de parkeergarage. Prognose is bij ons bekende punten voor het einde april gereed te hebben.

Week 14/15: Aansluiten warmtepomp

Week 13: voegwerk 16de verdieping. Donderdag 30 maart worden de steigers geplaatst. Bij droogweer wordt er gevoegd.

Overige zaken:
• Er worden op enkele plaatsen nog wat raamdorpelstenen hersteld (onderhoud)
• Op de 1e verdieping moeten nog enkele bergingen geïsoleerd worden, het is erg moeilijk deze mensen te benaderen, vandaar dat dit zo lang duurt.
• Er zijn nog een 5-tal bewoners geweest die balkoncoatingen willen, dit moet nog uitgevoerd worden (het weer liet dit niet toe)
• Begin april worden op een aantal appartementen nog radiatorkranen vervangen.
• In de technische ruimte worden nog de laatste aanpassingen aan de warmtepomp in april uitgevoerd.
• De gevel op de begane grond wordt aan de buitenzijde nog voorzien van een anti-graffiti laag. (dit is meerwerk ivm de grote overlast hieromtrent)

Medio april: Plaatsen droogloopmatten

Voor eventuele andere vragen, kunt u zich wenden bij u bekende mailadres.